EN
EL
Αυτή η μπύρα είναι μια αμιγώς Κυκλαδίτικη υπόθεση: η αποσταγματοποιητική τελειότητα του Μακρυωνίτη στη Σύρο συναντά την καινοτομία της ζυθοποίησης της Mikònu.
Μια τολμηρή μπύρα, που έχει παλαιώσει για δώδεκα μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, τα οποία προηγουμένως είχαν χρησιμοποιηθεί από το Αποστακτήριο Μακρυωνίτη Σύρου για την παλαίωση του Τσίπουρου από στέμφυλα Ασύρτικου για 12 μήνες.
Τα ξεχωριστά αρώματα αυτού του παλαιωμένου αποστάγματος, με το χαρακτήρα που θυμίζει μπράντι, συναντούν τις νότες καφέ μιας Porter και δένουν με τα αρώματα του βαρελιού δημιουργώντας μια απαλή, γεμάτη μπύρα με υπόλευκο αφρό, χαρακτήρα που κυριαρχείται από μόκα και νύξεις πικρής σοκολάτας.
Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την 2023 Barrel Aged Chocolate Porter on Tsipouro.
Εμφιαλωμένη στο χέρι, σε περιορισμένο αριθμό, τον Σεπτέμβριο του 2024 στο νησί της Μυκόνου.
Διατίθεται αποκλειστικά στο ζυθοποιείο.
Γειά μας!
Συστατικά: Barley malt, Hops, Yeast, Water
10.0%
750ml
φιάλη
Γαλλική
Δρύς